Nieuws

Hier treft u nieuws en activiteiten aan van Chimass Massage.

 

Nieuws uit Druten        Nieuws gemeente Druten

 

21 maart 2016: MASSAGES NÓG GEZONDER DAN GEDACHT!!

16 maart 2016: Sinds vandaag werk ik ook met een sitemap op mijn website.

9 maart 2016: Sinds vandaag heb ik een vermelding van mijn site gekregen op de site van Hester van Beers. Kijk op: www.justfitandfun.nl

27 januari 2016: Vandaag heb ik mij weer opgegeven als vrijwilliger (masseur) voor de Vierdaagse van Nijmegen.

21 juli 2015: Vandaag weer begonnen als vrijwilliger (masseur) bij de Vierdaagse van Nijmegen bij de Verzorgingspost van het UMC Radboud ziekenhuis en Stichting Stamceldonor. Dit jaar ben ik drie dagen aanwezig, omdat ik ook nog een vaste dag als masseur werk bij de sauna in Rosmalen. Altijd weer erg leuk en zinvol om te doen!

19 juli 2014: Vandaag weer begonnen als vrijwilliger (masseur) bij de Vierdaagse van Nijmegen bij de Verzorgingspost van het UMC Radboud ziekenhuis en Stichting Stamceldonor. Altijd weer erg leuk en zinvol om te doen!

27 november 2013: Op deze dag stond de terugkomdag van de cursus stoelmassge gepland. Het is goed om bijna twee maanden bezig te zijn met veel oefenen en dan op deze dag je fouten en je houding te corrigeren en alles verder weer fijn te slijpen.

27 september 2013: Vandaag begonnen met een driedaagse opleiding voor stoelmassage. De opleiding is gecertificeerd als een "Touch Pro" opleiding. Veel bedrijven die aan hun medewerkers een stoelmassage willen geven gaan in zee met een masseur die "Toch Pro" is gecertificeerd. Dit in verband met de kwaliteit die staat voor dit label.

16 juli 2013: Vandaag weer begonnen als vrijwilliger bij de verzorgingspost van het UMC Radboud ziekenhuis. Dit is inmiddels het derde jaar dat ik actief ben als masseur en blarenprikker. Het belangrijkste aan mijn vrijwillige bijdrage vind ik, dat ik Stichting Stamcel Donor hiermee steun. Daarnaast is het natuurlijk heel erg leuk om te doen. Alle vier dagen ben ik aanwezig geweest van 7.00 uur 's-morgens tot 17.00 uur met het opbouwen en afbreken van de tenten, masseren van voeten etc. en blarenprikken. Voor 2014 sta ik al weer in de planning opgenomenen.

4 juli 2013:  Vandaag de eerste klant aan huis gemasseerd. Deze mevrouw heeft geen eigen vervoer en laat zich vaker thuis masseren. Er was voldoende ruimte en rust in de woonkamer. Klant was tevreden en gaf aan dat het het voor herhaling vatbaar is.

1 juli 2013:  Met ingang van vandaag zijn we begonnen met een nieuwe service. Massage aan huis. Dit is vooral bedoeld voor mensen die slecht ter been zijn of voor diegenen die geen vervoer hebben of veel moeite moeten doen om te reizen. Ter introductie en ter kennismaking bieden wij, gedurende een periode van drie maanden (tot 1 oktober 2013), een korting aan van 50% op het basistarief.

5 mei 2013:  Vandaag is de loterij geweest voor de klanten van Chimass Massage, die de moeite hebben genomen om een review over hun massage, op de website in te vullen. Hartelijk dank allemaal! Uiteindelijk hebben 23 personen gereageerd. Wij hebben aangegeven om dit te willen belonen met een gratis massage van 60 minuten. De drie winnaars van een gratis massage zijn, in volgorde van de trekking: Clazien, Desiree en Ivonne. Nogmaals, bedankt!

1 maart 2013: Gedurende één week zijn we vandaag gestart met de actie: “Gratis massage voor een welgemeend compliment”. Uit alle inzendingen worden drie personen gekozen met het mooiste of meest aansprekende compliment. Deze persoon en de persoon aan wie het compliment is gericht, krijgen beiden een gratis massage van 60 minuten.

28 februari 2013:  Vandaag is besloten om weer 4 dagen als vrijwilliger (masseur en helpen met op- en afbouwen van de hulppost) mee te werken aan de Nijmeegse wandel Vierdaagse ten behoeve van de verzorgingpost van de personeelsvereniging van het UMC Radboud en Stichting Stamceldonor Nijmegen. Dit wordt alweer het derde jaar als vrijwilliger. Erg leuk om te doen!

27 februari 2013:  Door de samenwerking die we, met ingang van vandaag, zijn gestart met Allebedrijvenin Nijmegen, beschikken we over een mooi hulpmiddel met betrekking tot referenties. Wilt u alle reviews (referenties) tot vandaag lezen? Klik dan hier.

23 februari 2013:  Met ingang van vandaag start de actie: 50% korting voor nieuwe klanten, op een massage van 60 minuten. Voor de voorwaarden van deze actie klik dan hier.

4  augustus 2012: Vandaag is mijn eerste Groupon actie online gegaan. De deal wordt 5 dagen aangeboden en is daarna nog aan te schaffen via een nieuwsbrief of de site!