Aanbieding

Aanbieding voor nieuwe klanten.

Graag willen wij nieuwe klanten laten kennismaken met ontspanningsmassage en/of sportmassage. Sommige mensen vinden het best spannend om zich voor een deel te ontkleden en dan voor het eerst in hun leven op een massagetafel te gaan liggen. Ook kunnen de financiën soms een belemmering zijn. Daarom bieden wij graag het volgende aan:

  • Twee massages van zestig minuten voor € 45,00. U betaalt het bedrag bij de eerste massage en krijgt de tweede keer een gratis massage. U mag zelf bepalen op welk moment de tweede massage plaatsvindt.
  • Mocht u tijdens de massage, binnen een tijdsbestek van dertig minuten, toch het gevoel krijgen dat dit niet iets voor u is, dan geeft u dit aan. We stoppen met de behandeling en u hoeft niets te betalen. Eventueel is er, om te wennen, ook nog de mogelijkheid voor een stoelmassage. Dit is gebaseerd op een drukpunten massage die over de kleding heen wordt gegeven.

 

Massage aan huis.

Met ingang van 1 juli 2013 zijn we begonnen met een nieuwe service. Massage aan huis. Dit is vooral bedoeld voor mensen die slecht ter been zijn of voor diegenen die geen vervoer hebben of veel moeite moeten doen om te reizen. Ter introductie en ter kennismaking bieden wij eenmalig een korting aan van 50% op het basistarief.