Referenties

Hierna treft u enkele reacties van klanten aan:

 

Roberto is een man met een warm hart die een ...

Chantelle - 14 maart 2016 met een 9.3 als waardering 

Roberto is een man met een warm hart die een grote passie heeft voor zn beroep en de mens..Hij kan je een breed aanbod geven op t gebied van massages en vind hem een fijne persoonlijkheid hebben waarbij ik me heel snel op me gemak voelde...Ben erg positief over hem en Zal hem zeker aanbevelen als je nog een masseur zoekt !!!

 

Een goede afwisseling van ontspanningsmassage en de pijntjes opsporen en deze aanpakken!

Marion - 12 augustus 2015 met een 7.7 als waardering

Via google heb ik Roberto gevonden en ik ga nu dadelijk voor de tweede keer! Roberto luistert goed naar je klachten, stelt je gerust in een fijne ruimte. Hij wisslet zacht masseren af met "grondig" masseren en na de sessie was ik al veel meer beweeglijk in mijn nek. Mijn lichaam reageert er prima op! Voor herhaling vatbaar dus!

 

Om te herstellen en/of te ontspannen, moet je je op je gemak voelen en dat kan bij Chimass Massage!

Juliet - 17 september 2014 met een 9.3 als waardering

Heb ik geen klachten, dan maak ik ook graag een afspraak voor een ontspanningsmassage!

 

Uitstekende masseur. Na een aantal intensieve ...

Dennis - 28 juli 2014 met een 9.3 als waardering

Uitstekende masseur. Na een aantal intensieve wekelijkse behandelingen zijn mijn schouderklachten zo goed als verdwenen. Tijdens de behandeling wordt door Roberto in een ontspannende setting niet alleen de klacht behandeld, maar ook gekeken naar de mogelijke oorzaken. Aanrader!

 

Doelgericht en uitstekende service

Femke - 22 juli 2014 met een 10.0 als waardering

Ik kwam bij Roberto omdat ik erg last had van mijn rug waardoor ik hoofdpijn kreeg. Hij wist de pijnpunten meteen op te sporen en aan te pakken. De omgeving is erg prettig en ontspannend. De service is uitstekend, hij neemt de tijd, is geïnteresseerd en is ook bij spoed beschikbaar.

 

Een prettige werksfeer en er wordt goed op je ...

Beppie - 26 juni 2014 met een 7.3 als waardering

Een prettige werksfeer en er wordt goed op je persoonlijke wensen geluisterd na de behandeling hebt echt een voldaan gevoel.
Ik ga er altijd graag na toe en merk dat mijn lichaam er positief op reageert. Ik zou zeggen doen.

 

De aanpak en uitstraling is professioneel.

Jessica Conquet - 18 juni 2014 met een 9.0 als waardering

De aanpak en uitstraling is professioneel. De klant staat duidelijk centraal en er is veel aandacht voor een goede analyse van de klacht. Inplannen van afspraken verloopt vlot en kan vaak op korte termijn. Er wordt ook veel aandacht geschonken aan nazorg. Kortom doen. Ook als cadeau een aanrader!

 

Had heel veel last van mijn rug. 

Jolanda - 18 juni 2014 met een 10 als waardering

Had heel veel last van mijn rug. Roberto heeft me ban dat probleem af geholpen. Daarnaast voelde het heel ontspannen aan in een relaxte sfeer. Weet nu waar ik heen moet als de pijn terug komt. Bedankt Roberto

 

Had al enige maanden last van mijn onderrug ......

Annemiek Wolters - 14 juni 2014 met een 9.7 als waardering

Had al enige maanden last van mijn onderrug. Na de eerste massage had ik meteen resultaat: minder rugpijn en minder last van stijfheid. In een prettige sfeer heerlijk ontspannen en genieten van de massage!

 

Een aardige vent, die weet waar hij over praat! Veel kennis en erg goede masseur

Mark Weijers - 20 januari 2014 met een 9.3 als waardering

Ik wil Roberto zeer zeker aanraden, goede masseur en weet absoluut wat hij doet en hoe! Aanrader!! 

Pluspunten: Erg rustig, relaxte sfeer, er wordt niet op de klok gekeken!!!

 

Stoelmassage.

Kirby - 13 november 2013 met een 10.0 als waardering 

Nieuw bij Roberto is de uitgebreide shihatsu drukpunten stoelmassage. Roberto gaat zeer uitgebreid en zorgvuldig te werk. Zeer ontspannend en ik was pijnvrij daarna en kon me beter bewegen. Zeker voor herhaling vatbaar!! Pluspunten: Ontspannend, goede ervaring. Uitstekend af te wisselen met ligmassage of om in een combinatie te doen.

 

De manier van masseren is precies de manier zoals ik het fijn vind.

Jerney - 22 oktober 2013 met een 10,0 als waardering

Houd je van stevig masseren, dan ben je bij Roberto aan het goede adres. Ik heb lang moeten zoeken naar een goede masseur en die heb ik nu eindelijk gevonden.

 

Eindelijk de spanning van mijn nek en uit mijn hoofd

Mireille - 25 september 2013 met een 9,3 als waardering

Roberto is in staat om met zijn "stevige' aanpak mijn spieren te laten ontspannen. Ik ben nu, in ieder geval steeds een paar weken, verlost van de pijn in mijn nek die doortrekt tot in mijn hoofd. Waar het vandaan komt dat was mij wel duidelijk (verkeerde houding, stress en spanning), maar hoe ik ervan af kwam niet. Door de aanpak van Roberto, de open communicatie over "hoe iets voelt" eindelijk de pijnplek gevonden. Hij is iemand bij wie je je al snel thuis voelt, de leuke gesprekken en de fijne muziek doen de rest. Ik zie zijn massages als een onderhoudsbeurt voor mijn lijf, heel erg noodzakelijk, erg logisch en een cadeautje voor mezelf!

 

Tijdens je zwangerschap kun je je ook fit voelen!

Gwen - 03 augustus 2013 met een 9,3 als waardering

Fit de zwangerschap door dat kan dus wel. Dat heb ik ondervonden bij Roberto!
Ik had wat last van spieren/zenuwen in de onderrug waardoor je dus behoorlijk beperkt bent wanneer je zwanger bent.
Nadat Roberto het helemaal had los gemaakt, was ik al praktisch klacht vrij. Wat behoorlijke prestatie was, aangezien ik soms niet eens meer goed kon lopen of opstaan. De 2de keer hoefden we het nog maar even te behandelen en konden we overgaan op de massage voor de rest van het lichaam. Een ontspannen gevoel was het gevolg, met een zeer goede nachtrust:-). Super bedankt Roberto!

 

Echt, super, een masseur met kennis en heel veel plezier in zijn werk

Christa Conijn-Jonker - 22 juli 2013 met een 10,0 als waardering

Meedoen aan de vierdaagse is goed te doen. Maar met een massage van Roberto gaat het net iets makkelijker en dan merk je dat je de volgende dag weer makkelijker verder kan.

Pluspunten: Roberto kijkt en luisterde waar het probleem zit, en gaat daar mee aan de gang

 

Soepel de Vierdaagse door!

Annelies - 21 juli 2013 met een 9,3 als waardering

Op de derde dag van de Nijmeegse vierdaagse heeft Roberto mijn zeer pijnlijke kuiten gemasseerd. Er bleek een spier heel strak te staan. Door de goede massage heb ik de derde dag al iets makkelijker de route uit kunnen lopen. Op de vierde dag voelde mijn kuit al weer stukken beter en heb ik mijn kuiten en voeten nog een keer laten masseren door Roberto. Deze massage heeft er absoluut voor gezorgd dat ik de laatste kilometers soepel uit heb kunnen lopen! Roberto masseert met heel veel zorg en is een buitengewoon vriendelijke man! Mijn held van de vierdaagse!

Pluspunten: Heel veel zorg en aandacht voor de klant!

 

Het was geweldig, na een één goede behandeling van mijn rugklachten af!

Barbara Eikelenboom - 15 juli 2013 met een 10,0 als waardering

Het was in mijn rug geschoten en het zat helemaal vast, ik kon direct terecht en hij heeft mij direct van mijn klachten afgeholpen. Ik ga zeker terug, maar dan voor een ontspanningsmassage.

Pluspunten: Hele aardige man, stelt je erg op je gemak.

 

Mijn mening in één zin? Pfff...maar vooruit: Een lieve topmasseur bestellen? Dan Roberto bellen!

Mieke - 13 juli 2013 met een 10,0 als waardering

Tijdens de 4Daagse in 2011 leerde ik je kennen als masseur. Je hebt mij toen met jouw goede behandeling en humor van mijn blaren afgeholpen, zodat ik prima kon doorlopen. Vorig jaar heb ik je helaas gemist en dit jaar kwamen we weer met elkaar in contact omdat je mij voor UNICEF sponsort. Bovendien bood je mij een gratis massage aan, waar ik onlangs gebruik van heb gemaakt. Jouw service vind ik uitstekend, want ondanks dat het een kosteloze behandeling voor mij was en ik bijna een uur verlaat was (door het missen van een afslag!), nam je nog alle tijd voor mij en werd ik verwend met een complete behandeling; ontspanningsmassage van rug, nek, hoofd, gezicht en benen! Kostbare tijd, die je anders lekker in de zon had kunnen liggen...ha ha. Ik kom je zeker opzoeken tijdens de 4Daagse volgende week en zal dan een bijdrage geven voor jouw goede doel: stamcelonderzoek.

Pluspunten: Omdat mond tot mond reclame de beste reclame is, wil ik Roberto van harte aanbevelen aan anderen.

 

Goede massage aan huis

Marieke - 06 juli 2013 met een 8,3 als waardering

Aan huis een goede en stevige massage gehad van Roberto. Vriendelijke man, bij wie je je al snel op je gemak voelt. Hij heeft een goede massagetafel bij zich waar ook een fijne hoofdsteun aan zit. Aanrader!!

 

Zeer tevreden, zeker een aanrader. Voor ontspanning of klachten, hier ben je op de juiste plek.

Renaldo - 02 juli 2013 met een 9,3 als waardering

Al ruim een jaar last van nekklachten, diverse fysio behandelingen gehad zonder resultaat. Na 2 uitgebreide behandelingen bij Roberto, waren de klachten al beduidend minder.

Pluspunten: Roberto weet waar die mee bezig is en straalt een positieve uitstraling uit. Zeker een aanrader!

 

Hartstikke fijne ontspannende, maar toch ook stevige massage

Helga van Rooij - 20 juni 2013 met een 7,7 als waardering

Ik heb gelukkig zelden last van blessures, maar kom echt om te genieten van een vakkundige massage, lekker een uur ontspannend , maar ook stevig gekneed te worden. Fijn dat de afspraak vaak ook snel kan, want als ik massage wil, dan wil ik ook liefst niet te lang wachten. Top!

 

Een vakkundige massage, die je lichaam weer ...

Erin - 24 mei 2013 met een 9,3 als waardering

Een vakkundige massage, die je lichaam weer goed in balans brengt!
Roberto beheerst professionele technieken, je bent voor een goede, ontspannen en helende massage bij hem in goede handen!

 

Hardlopen en mogelijke blessures

Frans de Bruin - 18 april 2013 met een 9,0 als waardering

Hardlopen is mijn passie, maar zoals de meeste wel weten is dit ook een blessure gevoelige sport. Roberto heeft mij inzicht gegeven hoe ik tijdig kan signaleren wanneer er iets niet helemaal lekker gaat. Ik kan iedere hardloper echt aanraden om hier over na te denken, hele gekke vergelijking; je auto waar je veel mee rijdt verzorg je toch netjes ... Zorg goed voor je lichaam en voorkomen is beter dan genezen.

Pluspunten: Goed luisteren naar mijn pijnklachten en daar ook iets mee kunnen

 

Ik ging naar Roberto met een sportblessure ....

Floris - 27 maart 2013 met een 8,7 als waardering

Ik ging naar Roberto met een sportblessure aan mijn rug. Ik heb Roberto leren kennen als een rustige, gezellige, zachtaardige man die (waar nodig, op een positieve manier) hardhandig kan masseren. Hij heeft met zijn massages een grote bijdrage geleverd aan het herstel van mijn blessure. Ik zal in de toekomst zeker vaker gebruik maken van zijn diensten.

 

Rugklachten

Robin - 4 maart 2013 met een 9,0 als waardering

Enige tijd geleden ben ik via Groupon terecht gekomen bij Roberto. Een erg aardige man en zeer professioneel!

 

Hardlopen zonder blessures

Anneke - 28 februari 2013 met een 9,3 als waardering

Ik ben regelmatig aan het hardlopen en zou dus ook regelmatig bij Roberto op de massagetafel moeten liggen. Helaas gun ik mezelf er de tijd niet voor. Maar als ik ergens een pijntje heb en ik ben door Roberto gemasseerd, dan is het probleem nagenoeg opgelost. Het is ook heerlijk ontspannend en ik val dan ook bijna altijd in slaap.

 

Eye opener...

Robin - 28 februari 2013 met een 9,7 als waardering

Wat kan een mens toch onder druk staan! En wat doet dit wel niet fysiek met je? Iedere keer op de bank liggende bij Roberto komt alle druk, stress en stijfheid er weer uit! Ik verbaas me er iedere keer weer over wat een goede massage letterlijk en figuurlijk losmaakt bij me. En iedere keer is het weer een eye opener hoe welkom een goede massage is. Thanx Roberto!

 

Ontspanning en gezelligheid

Claudia Rodrigues - 28 februari 2013 met een 9,3 als waardering

Aan de massages van Roberto is te merken dat dit met heel veel passie en plezier gebeurd! Dat vind ik een belangrijk aspect om volledig van een massage te kunnen genieten. Zelf heb ik vaak last van pijn in mijn schouder en nek, maar na zo'n massage merk ik al direct verlichting. Daarnaast is Roberto een gezellige masseur waarmee je een leuk gesprek kan voeren. Een echte aanrader dus!

 

Weldaad voor lichaam en geest

Ivonne R. - 28 februari 2013 met een 9,3 als waardering

Na eerste massage wist ik uit ervaring al dat Roberto een goede masseur is. Professioneel, en zeer vakkundig. Hij weet spieren te pakken waarvan ik niet wist dat ik ze had. Door een stevige aanpak wat voor mij nodig is, kan ik er weer tegenaan. Ik heb geleerd dat onderhoud belangrijk is en dankzij Roberto's jaarplan met leuk voordeel ben ik een trouwe klant. Hij staat altijd voor je klaar mocht je hem op korte termijn nodig hebben. Top kwaliteit service!!

 

Fantastisch

Margot - 28 februari 2013 met een 9,0 als waardering

Fantastische massage

 

Aanrader!

C. Lamers - 28 februari 2013 met een 9,7 als waardering

Al jaren liep ik bij de fysio zonder enig goede resultaten. Op aanraden van mijn dochter ben ik een keer naar Chimass Massage gegaan en na een zorgvuldige evaluatie en bespreken van plan van aanpak, kan ik iedereen dit aanbevelen! Roberto is vakkundig en gaat professioneel te werk. De resultaten waren ongelofelijk goed en ik ben inmiddels vaste en trouwe klant geworden.

 

Dank!

Margot van den Akker - 28 februari 2013 met een 10 als waardering

Roberto, al enkele jaren zet jij jezelf als vrijwilliger in als sportmasseur tijdens de Vierdaagseweek in onze verzorgingpost van PV Radboud en de Stamceldonorbank. We horen alleen positieve geluiden van alle wandelaars die jij gemasseerd hebt.

 

Voor mij de aller beste!

Daniek - 28 februari 2013 met een 10 als waardering

Ik ben voor een langere tijd herhaaldelijk bij Roberto gemasseerd geweest en altijd ontzettend tevreden geweest. De eerste keren waren voor zoals hij het zelf zo mooi verwoorde "achterstallig onderhoud" en vervolgens ter ontspanning en het soepel houden van mijn spieren. Helaas ben ik verhuisd en is het net iets te ver om voor op en neer te rijden, anders had ik dat zeker gedaan. Maar het is zeker een aanrader! De technieken, de kennis in combinatie met Roberto's passie voor zijn vak maken het keer op keer een hele fijne beleving. Bedankt voor alle hulp :)

 

Roberto, al enkele jaren zet jij jezelf als ...

Annemiek Heijsen - 27 februari 2013 met een 9,0 als waardering

Roberto, al enkele jaren zet jij jezelf als vrijwilliger in als sportmasseur tijdens de Vierdaagseweek in onze verzorgingpost van PV Radboud en Stichting Stamceldonor Nijmegen. Tevens hebben meerdere mensen genoten van jou massages tijdens de Zevenheuvelloop afgelopen jaar (2012). Heel veel succes met Chimass Massage.

 

Fantastische massage!

Rob - 27 februari 2013 met een 9,7 als waardering

Wil je een onvergetelijke massage, dan kan ik je Chimass Massage zeker aanbevelen. Wat mij erg aanspreekt is de combinatie van ontspannings- en sportmassage. Roberto weet dit optimaal te combineren. Als je gaat, boek dan wel een massage van minimaal 60 minuten. Dan kun je goed ontspannen en heerlijk genieten.

 

Specialist in zijn gebied

Kirby - 27 februari 2013 met een 9,7 als waardering

Mijn vrouw ging regelmatig naar Chimass massage. Toen ik last kreeg van mijn rug, ben ik op haar aanraden daar heen gegaan. Ik ben in het verleden vaak gemasseerd, maar heb maar een echte goede masseur gehad en die woont helaas in het buitenland. Mijn zoektocht naar een goede masseur is nu voorbij, want ik ben zeer tevreden over Roberto. Hij heeft vakkennis en pakt mij stevig aan zodat alle spieren goed los gemaakt worden. Ik ben inmiddels een vaste klant geworden en maak gebruik van zijn speciale jaaraanbieding, want onderhoud (en ontspanning) is belangrijk heb ik ondervonden.

 

Top Masseur

Desiree - 26 februari 2013 om met een 8,3 als waardering

Heel erg ontspannend en geeft je lichaam weer een nieuwe start. Goed ter onderhoud van je eigen lichaam!

 

Spieren los maken

Christien - 26 februari 2013 met een 8,0 als waardering

Ben bij Roberto gewees1 dag voor het lopen van de marathon.
Heerlijk alle spieren los laten masseren.
Was heel prettig en fijn.
Je bent in goede handen.

 

Na een vriendelijk ontvangst werd ik helemaal ...

Natascha - 25 februari 2013 met een 8,7 als waardering

Na een vriendelijk ontvangst werd ik helemaal op mijn gemak gesteld voor dat de massage begon. Hele fijne massage gehad, niet te soft en niet te stevig maar precies goed en daarbij kan je zelf aangeven of je steviger gemasseerd wilt worden of juist niet. Ook voor de mensen die het misschien wat eng vinden is Roberto een echte aanrader.

 

Heerlijke massage

Saskia - 25 februari 2013 met een 9,0 als waardering

Heerlijke massage, zeer kundig en "precies goed".
Misschien dat het de ontspanning ten goede komt als er minder gepraat wordt (al is het ook wel gezellig)

 

Ontspannen op mentaal en fysiek niveau

Carola Dennie-Rodrigues - 24 februari 2013 met een 9 als waardering

Onder het genot van een heerlijke massage, kun je ook fijn praten met Roberto. Dat hoeft niet, het mág. Als ik van de tafel afstap, heb ik meestal meer rust in m'n hoofd en een heerlijk ontspannen lijf. Als er echt ergens specifiek iets vast zit of ik heb ergens last van, dan geeft Roberto dit extra aandacht.

 

Super

Shirley Verschuren - 23 februari 2013 met een 10 als waardering

Heerlijk ontspannen en was blij dat mijn spieren eindelijk losser zaten.

 

Ik werd netjes ontvangen en de massage was ...

Jos Wagemans - 23 februari 2013 met een 9,0 als waardering

Ik werd netjes ontvangen en de massage was heerlijk ontspannend. Echt fijn om zo af en toe een sportmasage te laten doen.

 

Zorgvuldig en zorgzaam

Paul-Eric - 8 februari 2013 met een 8,7 als waardering

Ik ken Roberto van Chimass Massage in Druten als een deskundige en toegewijde masseur. Hij vraagt duidelijk wat je wensen en/of klachten zijn en gaat daar actief mee aan het werk. Tussen het grote aanbod aan (zelfbenoemde)masseurs vind ik Roberto een prettige professional met een alleszins redelijk tarief. Aanrader!