Reiki behandeling

Reiki-energie helpt je lichaam bij het genezingsproces, en brengt een weldadige ontspanning teweeg. Bij een Reiki-behandeling breng ik de levensenergie van jou weer meer op gang. Deze energie versnelt het herstel en zorgt ervoor dat blokkades opgeheven worden. Reiki gaat daar naar toe waar het lichaam en geest het meest behoefte aan heeft.

 

Wat is het precies?

Een Reiki-behandeling leidt tot diepe ontspanning, heft energieblokkades op, ontgift en versterkt je levensenergie. Door Reiki wordt het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen opnieuw ontwikkeld. Daarnaast is Reiki ook een middel om mensen weer in contact te brengen met dat wat hen voedt, met wie ze werkelijk zijn.

 

Hoe gaat een behandeling?

Je houdt je kleding aan en ligt heerlijk ontspannen op de massagetafel. Ik geef Reiki via mijn handen in verschillende posities op het lichaam. Hierdoor wordt extra energie naar deze plaatsen gestuurd en kan pijn op lichamelijk en/of emotioneel niveau worden verminderd of zelfs geheel verdwijnen.

 

Wat is nog meer belangrijk?

Reiki vervangt geen bezoek aan de huisarts of medisch specialist. Bij aanhoudende klachten, is het altijd raadzaam de huisarts te bezoeken. De behandeling duurt alles bij elkaar 60 minuten. Soms komen er emoties vrij tijdens een behandeling en hier neem ik uiteraard de tijd voor. Doe vooral lekker zittende kleding aan.

 

Tarief:

Het tarief is € 50,- per 60 minuten. Minimaal 24 uur van te voren de afspraak verzetten, anders ben ik helaas genoodzaakt dit bedrag in rekening te brengen.

 

Reiki behandeling

Carola Rodrigues