Tarieven behandelingen

Mijn naam is Roberto Rodrigues en ik ben gediplomeerd NGS sportmasseur. Sinds mijn twaalfde jaar ben ik zeer actief met sport (tennis, hardlopen, spinning, golf etc.) bezig. Het is dan ook vanzelfsprekend dat je probeert om je lichaam in goede conditie te houden. Door te trainen en door wedstrijden te spelen ontstaat al voor een groot deel lichamelijke en geestelijke ontspanning. Een (sport)massage maakt het geheel compleet. Daarnaast ben ik in het dagelijkse leven actief als senior communicatie trainer en coach. Door veel ervaring op dit vlak, in combinatie met diverse behandelingen, ben ik in staat om u een totaal pakket aan te bieden. Een holistische massage door meer balans in lichaam en geest!
Mijn praktijk is gebaseerd op het feit dat de behoefte van de klant van het grootste belang is. Daarom ben ik volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van mijn klandizie uit terugkerende klanten en klanten die komen via mond tot mond reclame.

 

Wat heb ik u te bieden?

  • Ontspannings- en sportmassage       60, 90 of 120 min
  • Sportblessure preventie                             30 of 60 min
  • Reiki behandeling                                               60 min
De tarieven zijn € 45,00 / € 65,00 / € 85,00 voor 60 / 90 / 120 minuten. De Reiki behandeling wordt uitgevoerd voor een tarief van € 50,00 per 60 minuten. Alle behandelingen worden contant afgerekend. Er is geen pin-automaat. U kunt een afspraak met mij maken door telefonisch contact met mij op te nemen, zodat we samen het juiste moment kunnen kiezen. Er zijn mogelijkheden overdag (tussen 9.00 en 18.00 uur) en 's-avonds (tussen 19.00 en 21.00 uur).

 

Waar?                          

Postelkamp 10
6652 BE  Druten
gsm: 06-29077720
 
 
 
 

 


Grotere kaart weergeven